Facebook

Instagram

Youtube

DESPRE MINE

a

Sunt deseori întrebat de ce/cum mi-am început cariera “publică”. Adevărul e că mulți prieteni (care erau și clienții mei) au fost impresionați de cum reușisem să gestionez niște clienți nemultumiți și lucrurile au evoluat de acolo. Stiau că în primul rând trebuie să evolueze ei și aici îi pot ajuta eu cel mai bine.
Te pot ajuta să conștientizezi ce și cum poți face diferit, și apoi să găsești motivația necesară pentru a acționa diferit.

 

„Dumnezeu ne-a înzestrat cu cel mai puternic instrument din lumea asta asupra căruia avem control absolut – mintea noastră.” (Napoleon Hill)

 

Slogan personal:
DEVINO CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA!

 

Părerea mea despre dezvoltarea personală și succes:
Succesul nu îl urmărești, ci îl atragi prin ceea ce ești. Investeste în tine căci acest lucru îți aduce beneficii înzecit. Unii oameni cred că după ce termină facultatea nu trebuie să mai meargă niciodată la traininguri, seminarii și nici măcar nu mai citesc, pentru că au o diplomă. E ca și cum ai fi pasionat de mașini dar nu ai putea să conduci pentru ca nu ai permis. E imposibil!
În dezvoltarea ta personală e la fel: trebuie să dobândești cunostiințe și abilități noi pentru a putea performa!

 

Hobby-uri:
Mașinile, afacerile, cititul și sportul.

APARITII MEDIA

a

 

Investim in Iasi

 

Tema: Networking-ul si dezvoltarea afacerilor

 

Intalnirea de afaceri

 

Tema: Comunicarea in business

NU DOAR IN IASI

a

Primesc des întrebarea:

“Lucrezi doar în Iași sau în mai multe localități din România?”

 

Adevărul este că cea mai mare parte a timpului sunt în Iași. Am în derulare proiecte de consultanță și asta îmi dă o satisfacție incredibilă dar îmi și solicită atenția. Chiar și așa, până acum am lucrat în mai multe zone ale României. Așadar, da, sunt mobil. Mă pot deplasa și cu siguranță putem lucra, acolo unde ești tu.

 

Te încurajez să îmi scrii. Povestește-mi despre tine. Ce planuri ai pentru businessul tău? Ce provocări întâlnești? Ai mai investit într-un training de comunicare în vânzări? Cât de fain ar fi ca echipa ta să aibă un sistem de comunicare eficient, predictibil și scalabil?