Facebook

Instagram

Youtube

CUM SĂ ÎȚI GĂSEȘTI TALENTUL TĂU SPECIAL

Știu, e o întrebare bună, pe care și eu mi-am adresat-o de nenumărate ori. Și tot de nenumărate ori am crezut că nu pot găsi răspunsul la întrebarea: “La ce sunt bun EU?”.

DAAAAAR ceea ce este important să ținem minte este că întrebările bune generează răspunsuri bune (de cele mai multe ori).

De asta sunt astăzi alături de tine. Vreau să te ajut să găsești câteva răspunsuri bune. Așa că te rog să parcurgi acest exercițiu în 7 pași fiind sincer cu tine însuți. Nu te grăbi. Nu te minți. Dacă ai nevoie de ajutor poți să rogi prietenii, familia sau cunoscuții să îți răspundă.

Spor !

După multe ore în care am tot căutat diferite exerciții pentru găsirea talentului, pot spune cu 100% acuratețe că acesta este cel mai util și mai simplu de parcurs.

  1. Ești cel mai fericit când faci lucrul respectiv și ai fi în stare să îl faci chiar pe gratis dacă situația ar impune asta. Îți aduce o mare satisfacție și bucurie atunci când ești angajat în acea activitate particulară.
  2. Se pare că ai o abilitate înnăscută de a lucra în acel domeniu. Este un lucru pe care îl faci bine.
  3. Acest lucru este responsabil de cea mai mare parte a succesului și fericirii tale de până acum.
  4. A fost ușor de făcut și de învățat. Practic ai și uitat când și cum ai reușit. Te-ai trezit pur și simplu făcând ușor și bine acest lucru.
  5. Îți reține atenția. Îți place să te gândești la acel lucru, să citești, să vorbești și să afli mai multe despre el.
  6. Îți place să înveți și să devii mai bun în acea direcție. Ai o profundă dorință interioară de a excela cu adevărat în acel domeniu.
  7. Atunci când îl faci, timpul stă pe loc. Poți lucra multe ore fără și să mănânci pentru că ești cu adevărat implicat.
  8. Admiri și respecți alți oameni care sunt buni la acel lucru. Vrei să fii ca ei, să te afli în preajma lor și poate chiar să rivalizezi cu ei.

logo3