Facebook

Instagram

Youtube

Formula “trei plus unu”

Metoda simplă care funcționează pentru însușirea oricărei abilități

Ok, let’s get straight to the point !

Mai întâi, citiți tot ce găsiți referitor la însușirea ce vă interesează, în fiecare zi, chiar și numai 10 minute. Cu cât citiți și învățați mai mult, cu atât veți deveni mai încrezător în faptul că veți deveni excelenți în domeniul respectiv.

În al doilea rând, folosiți timpul petrecut în mașină pentru a asculta programe educative asupra subiectului care vă interesează. Petreceți, în medie, între 500-1000 de ore pe an în mașină.  Transformați acest timp într-un interval pentru învățat.

În al treilea rând, frecventati evenimente (cursuri, seminarii, etc.) care au legătură cu, sau abordează subiectul dumneavoastră.

Iar ultimul pas este practicarea a ceea ce învățați, cu prima ocazie. Ori de câte ori auziți o idee bună, acționați. Persoana care aude o idee și acționează conform ei este mai valoroasă decât o persoană care aude o sută de idei și nu face nimic în sens practic.

REȚINEȚI !

Cu cât practicați mai mult ceea ce învățați, cu atât mai repede ajungeți mai competenți și mai pricepuți în acel domeniu. Cu cât practicați mai mult, cu atât veți deveni mai încrezători în propria persoană și veți învinge sentimentele de inadecvare  și neputință.

Hotărâți-vă astăzi, chiar acum, să deveniți cea mai bună versiune a voastră !