Facebook

Instagram

Youtube

Marketing coaching pentru proprietarii companiilor mici

Coachingul personal ofera sprijin pentru accelerarea strategiei de marketing pe care o ai.

Daca esti pasionat de un anumit domeniu si vrei sa creezi o afacere de succes, bazata pe respectiva pasiune, multi coacheri vor fi interesati sa lucreze cu tine.

Serviciile de coaching de marketing sunt personalizate special pentru nevoile fiecaruia dintre solicitanti si ajuta la punerea in aplicare a marketingului potrivit pentru afacerea ta. Coacherul ofera indrumare si sprijin in domenii cum ar fi: intrarea pe piata si dezvoltarea prezentei pe web care este esentiala pentru vizibilitatea online.

Ai nevoie de ajutor pentru dezvoltarea prezentei in online, astfel incat sa genereze un trafic mai mare si in acelasi timp vanzari?

Te intrebi daca metoda de a intra pe piata pe care ai abordat-o este potrivita pentru afacerea ta?

Ai nevoie de mai multa vizibilitate ca o afacere locala si doresti sa stii cum sa fii gasit mai usor in mediul online?

Apeleaza la un coach care sa te sfatuiasca cu privirea la strategia ta de marketing.

Sporeste-ti eficienta si redu-ti costurile

Incercarea de a conduce afacearea si de a te ocupa si de marketingul acesteia te face sa fii coplesit si uneori frustrant. Esti antrenat ca un expert in alt domeniu si marketingul  nu este o zona in care ai avut multa experienta?

Un coach de marketing te poate ajuta sa creati un plan practic de marketing potrivit pentru fiecare tip de afacere. In plus, ne putem asigura ca intelegi de ce este nevoie pentru a pune in aplicare si  a gestiona diferite strategii de marketing.

 

Coacherul te pot ajuta prin:

Proiectarea unui plan de marketing pentru afacerea ta care sa fie unul de succes si cu un cost-eficient.

Brainstorming cu tine pe o anumita problema, astfel incat sa poti decide care este directia cea mai potrivita.

Oferirea de sprijin, consiliere, idei si indrumare pentru a face afacerea sa functioneze mult mai bine.

Avertizarea pentru a nu face greseli costisitoare, atat in ceea ce priveste bugetul tau, precum si reputatia de marketing.

Tinandu-te concentrat, astfel incat sa avansezi mai rapid si mai eficient.

In cazul in care esti un proprietar al unei afeceri mici, cu o echipa minunata si talentata si cu o afacere credibila, dar ti se pare dificil in a atrage noi clienti, coacherul va lucra impreuna cu tine pentru a defini serviciile de marketing, care mai tarziu vor lucra pentru tine.

Oricare ar fi provocarea de marketing, un coach te va ajuta mai rapid si cu mai putin stres si frustrare in problemele din afacerea ta.